Kookworkshops, catering. afhalen/bezorgen van maaltijden en wijn rondleidingen met proeverij.


de wijnen van hof van almere


De wijnen van het Hof van Almere zijn gemaakt van druiven die met passie verzorgd zijn in een wijngaard dien duurzaam beheerd wordt. Onze wijnen zijn daarom biologisch geproduceerd en ambachtelijk verwerkt. zijn. We hebben twee soorten wit, één soort rood en twee soorten rosé.

U kunt deze wijnen bij ons alleen kopen tijdens een wijnrondleiding. Voor verkoopadressen voor de wijn zie Hof van Almere

Johanniter

De Johanniter is een zeer droge, licht frisse en fruitige witte zomerwijn met een verfijnde smaak van appel, peer, citrusfruit en een aangenaam bittertje. Heerlijk bij vis, schaaldieren, gevogelte, koud vlees en bij gerechten zoals zuurkool, asperges. De wijn is op zijn best bij 10 tot 12 graden. De flessen zijn verkrijgbaar in flessen van 0,75 liter en 0,375 liter. Het alcohol percentage is 13%.

De prijs van een fles van 0,75 liter is 11,95 euro.

Solaris

Een druif met een krachtig fruitbouquet met veel tropisch fruit. De aroma’s die doen denken aan ananas en hazelnoot.. Aanbevolen bij kruidige gerechten.

Ondanks dat de wijn droog is, zit er een licht zoetje in de smaak, zodat de wijn ook goed bij verse asperges en visgerechten past. Het alcohol percentage is 13,5% .

De prijs voor een fles van 0,75 liter is 11,95 euro

Cabernet Rose

Deze frisse, droge rosé is gemaakt van de Cabernet Cortis druif en heeft een prachtige volle smaak met tonen van framboos en kers. De wijn is licht kruidig en heeft een frisse afdronk. Het alcohol percentage is 12% .

De prijs van een fles van 0,75 liter is 11,95 euro.

Rondo Rose

De Rondo Rose is een soepele smaakvolle fruitige rosé met accenten van zware bessen. Een heerlijk terraswijn. De Rondo Rose heeft een mooie bronsachtige oranje kleur . Het alcohol percentage is 12%

De prijs voor een fles van 0,75 liter is 11,95 euro