Kookworkshops, catering. afhalen/bezorgen van maaltijden en wijn rondleidingen met proeverij.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Natalia en Bert Demers. Wij koken graag en met veel plezier. Wij besteden veel tijd om de lekkerste recepten van de hele wereld uit te proberen. En kunnen daarvan genieten met een heerlijk glas wijn. Wij koken graag samen maar hebben ook onze eigen bezigheden. Maar een ding hebben we gemeen, we delen onze ervaring graag met andere mensen middels onze kookworkshops, catering en wijn rondleidingen. Wij doen ook vrijwilligerswerk. O.a. bij Stadswijngaard Hof van Almere. Al ruim 4 jaar werken we, onder bezielende leiding van wijngaardenier René Bliekendaal, elke vrijdag middag op de wijngaard waar we het hele proces meemaken. Van het snoeien van de wijnstokken in het najaar tot het oogsten van de druiven en daarna het maken en bottelen van de wijn.

Natalia Demers

Ik hou heel erg van koken. Graag voor heel veel mensen. En ik ben erg creatief met ingrediënten. Omdat onze dochter vegetarisch is heb ik me verdiept in de vegetarische en vegan keuken en heb ik veel recepten verzameld voor deze keukens. En deze wil ik graag delen met een grotere groep mensen.
Via mijn Vegetarian Mondays kook ik elke week voor een aantal mensen.
Ik doe veel vrijwilligers werk o.a. al een aantal jaar bij de wijngaard Hof van Almere. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het werken in de wijngaard, het maken van de wijn en het bottelen van de wijn.

bert Demers

Ik ben een enthousiaste amateur kok. Ik heb nooit het koks beroep uitgeoefend maar ben altijd veel bezig geweest met koken en ben dus autodidact. Ik ben chef kok bij de Cuisine Culinair Almere, een vereniging van hobby koks. Ik heb mijn kook bekwaamheid verder uitgebreid middels het examen van Chef de Cuisine, een diploma dat wordt uitgereikt door de Cuisine Culinaire Nederland.

Samen met Natalia vind ik het geweldig om ook thuis culinaire diners te geven voor ons gezin, de familie en vrienden.
Ook ik doe veel vrijwilligerswerk en vind het geweldig om elke vrijdag middag op de wijngaard van Hof van Almere te werken en veel te leren over de druiven en het proces het wijn maken.