Kookworkshops, catering en wijnarrangementen. 

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Natalia en Bert Demers. Wij koken graag en met veel plezier. Wij besteden veel tijd om de lekkerste recepten van de hele wereld uit te proberen en kunnen daarvan genieten met een heerlijk passende wijn. Wij koken graag samen maar hebben ook onze eigen bezigheden. Maar 1 ding hebben we gemeen, we dezlen onze ervaring graag met andere mensen middels kookworkshops, catering en wijn arrangementen. Wij doen ook vrijwilligerswerk. O.a. bij Stadswijngaard Hof van Almere. Al ruim 7 jaar werken we, onder de bezielende leiding van de wijngaardenier Rene Bliekendaal, elke vrijdag middag op de wijngaard waar we het hele proces meemaken. Van het snoeien van de wijnranken in het najaar tot het oogsten, maken en bottelen van de wijn

 

 

Natalia

Ik hou heel erg van koken. Graag voor veel mensen. En ik ben erg creatief met ingrienten. Omdat onze dochter vegetarisch is heb ik me verdiept in de vegetarische en vegan keuken en heb ik veel recepten verzameld voor deze keukens. En deze wil ik graag delen met een grotere groep mensen.
 

Bert

Ik ben een enthousiaste amateur kok. Ik heb nooit het koks beroep uitgeoefend maar ben altijd bezig geweest met koken. Ik ben chef kok bij de Cuisine Culinair Almere, een vereniging van hobby koks. Ik heb mijn kook bekwaamheid verder uitgebreid middels het examen van Chef de Cuisine, een diploma uitgereikt door de Cuisine Culinair Nederland.